Olimpijski komitet Srbije i kompanija PEAK započeli su saradnju koja će trajati do Olimpijskih igara u Los Anđelesu 2028. godine. Ova saradnja je ozvaničena pre deset dana u Kini potpisivanjem Ugovora o partnerstvu, kojim je brend PEAK postao zvanična oprema Olimpijskog tima Srbije.

Olimpijski komitet Srbije i kompanija PEAK uspostavili su saradnju potpisivanjem Ugovora o partnerstvu u Kini, kojim je brend PEAK postao zvanična oprema Olimpijskog tima Srbije do Olimpijskih igara u Los Anđelesu 2028. godine.

 

Veliku zahvalnost dugujemo našim novim partnerima i prijateljima iz kompanije PEAK. Oduševljeni smo što su odlučili da postanu deo sponzorskog pula koji stoji iza Olimpijskog tima Srbije. Kineska kompanija PEAK izrasla je u ozbiljnu kompaniju koja je zvanični partner najistaknutijih klubova Evrope. U Srbiji su se dokazali u košarci i odbojci, ljudi su puni reči hvale za njih. U Parizu će srpski olimpijci imati opremu izuzetnog kvaliteta i dizajna, kakvu i zaslužuju. Siguran sam da će naši sportisti na najbolji način i sa pobedničkih postolja promovisati brend PEAK u Francuskoj“, istakao je Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

 

Prisustvo brenda PEAK na međunarodnom tržištu stalno raste. Njihova ekskluzivna inovativna tehnologija, PEAK TAICHI, prodala je preko 40 miliona pari patika do kraja 2022. godine. Brend je proširio svoje poslovanje na 110 zemalja i regiona širom sveta.

 

Xu Zhihua, izvršni direktor kompanije PEAK, izrazio je viziju brenda, rekavši: „PEAK će koristiti proizvode zasnovane na inovativnoj tehnologiji, sa ciljem da se etabliramo kao globalni profesionalni sportski brend”.

 

Uspostavljanjem saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije, sponzorstvom Olimpijskog tima Srbije i kreiranjem olimpijske kolekcije za naše sportiste, kompanija PEAK proširuje svoje poslovanje na tržištu Srbije. Kompanija PEAK je dugi niz godina prisutna na našem tržištu kao zvanični sponzor muške i ženske košarkaške i odbojkaške reprezentacije Srbije.

 

PEAK je jedan od vodećih svetskih sportskih brendova koji se nalazi u Quanzhou, provincija Fujian, Kina, i jedna od najbrže rastućih sportskih kompanija sa distributivnom mrežom od više od 7.000 ovlašćenih PEAK maloprodajnih objekata širom sveta. PEAK je brend koji nudi vrhunske sportske proizvode. Pored olimpijske kolekcije za Olimpijski tim Srbije, PEAK kreira i olimpijske kolekcije za olimpijske timove Belgije, Brazila, Islanda, Novog Zelanda, Rumunije i Slovenije.

IZVOR: OKS