Najnovije PEAK TAICHI patike – izbor šampiona!

PEAK je lansirao nove vrhunske patike za  rekreaciju, šetnju i sve vrste sportova.

Reč je o modelima iz kolekcije TAICHI. One su od ove nedelje u prodaji u našoj radnji u Cara Nikolaja II 59 na Vračaru. TAICHI patike su pogodne za bilo koju vrstu vežbanja i svakodnevno nošenje.

Gornji deo ovih sjajnih patika je izrađen od specijalnog tekstila kako bi se stopio sa nogom.  Obezbeđuje bolju prozračnost i odbijanje vode do određenog stepena potapanja. Tu je i TAICHI Adaptive antibakteriološki uložak od polimernih pametnih materijala i specijalne pene. Koji je u zavisnosti od aktivnosti prilagođava stopalu, štiti ga i smanjuje rizik od sportskih povreda. Đon je napravljen od samoadaptivne pene koja se prilagođava podlogama i ima povratnu energiju.

Generalni direktor „PEAK sport Srbija“ Radoslav Šalipurović istakao je veliko zadovoljstvo što su se najnovije patike iz TAICHI kolekcije našle i na našem tržištu.

– Reč je o najmodernijim PEAK patikama prilagođenim svim sportskim aktivnostima. Vrhunskog dizajna i kvaliteta. Ove patike su sada dostupne svim sportistima i rekreativcima koji cene prave vrednosti. Siguran sam da će svi koji se odluče za neki od modela patika iz TAICHI kolekcije biti prezadovoljni.  Jer su napravili pravi izbor – kaže generalni direktor „PEAK sport Srbija“ Radoslav Šalipurović.

Još jedna potvrda da su PEAK TAICHI patike najbolje na tržištu je podatak da su na YouTube proglašene za najbolje „Life style running shoes 2019“!

PEAK TAICHI – izbor šampiona!