U četvrtak 16. maja u Beogradu, u ulici Cara Nikolaja 59 na Vračaru, svečano je otvorena prva PEAK sportska radnja u Jugoistočnoj Evropi. Otvaranju je, uz brojne poznate zvanice iz sveta košarke, odbojke i sporta uopšte, prisustvovao i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i dugogodišnji promoter PEAK-a Miloš Teodosić.

PEAK je dugogodišnji poslovni partner i sponzor Košarkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Srbije, čije muške i ženske reprezentativne selekcije nose dresove i opremu renomiranog kineskog proizvođača.
– Već šest-sedam godina traje moja uspešna saradnja sa kompanijom PEAK. Jako mi je drago što sam deo PEAK porodice i nadam se da će naša saradnja trajati još dugo, baš kao i saradnja između PEAK i Košarkaškog saveza Srbije – rekao je kapiten nacionalne košarkaške selekcije Srbije Miloš Teodosić.
Svečanom otvaranju prisustvovali su i odbojkaški reprezentativci i reprezentativke Srbije Stefan Kovačević, Danilo Pavlović, Stefan Negić, Brankica Mihajlović, Bjanka Buša i Mina Popović, koji su u opuštenoj atmosferi časkali sa gostima i kupcima…

Selektor ženske seniorske reprezentacije Srbije Marina Maljković i reprezentativke Nevena Jovanović, Saša Čađo i Dragana Stanković posetile su novu PEAK sportsku radnju u utorak, jer su u sredu otputovale na Zlatibor, na pripreme za Evropsko prvenstvo čiji su domaćini Srbija i Letonija (27. jun – 7. jul 2019. Maljkovićeva i naše košarkašice bile su oduševljene PEAK asortimanom, družile su se sa kupcima i uživale u fotografisanju…