Prva PEAK prodavnica u Srbiji svakodnevno izaziva veliko interesovanje zaljubljenika u sport i sportsku opremu vrhunskog kvaliteta.

Našu radnju često posećuju i gosti iz inostranstva, a sada su gošće PEAK shop-a u Cara Nikolaja II 59 na Vračaru bile košarkašice kineskog ženskog košarkaškog kluba Šangaj Baošan Dahua. Ovu ekipu sa klupe uspešno predvodi selektorka reprezentacije Srbije Marina Maljković, koja ih je i dovela na pripreme u Srbiju, pa je boravak u Beogradu iskoristila da sa direktorkom kluba Vani Vang i kapitenom Huang Jin poseti prodavnicu PEAK.

Ovom prilikom, ugostio ih je generalni direktor „PEAK sport Srbija“ Radoslav Šalipurović, koji je Marini Maljković poklonio najnoviji model PEAK patika za trčanje Taichi.

– Selektorka košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković bila nam je u gostima i u junu, pred Evropsko prvenstvo, na kome su naše devojke osvojile bronzanu medalju. Uvek nam je izuzetno drago i velika nam je čast kada našu prodavnicu posete sportske veličine kakva je Marina. Želimo joj da odavde ponovo krene putem uspeha, kako sa reprezentacijom, tako i sa svojim klubom Šangaj Baošan Dahua u kineskoj elitnoj ligi… – rekao je Šalipurović.