Svaki komad garderobe u vašem ormanu ima svoju namenu. Pa i duksevi.

U nekima provodite slobodno vreme, u nekima vreme na poslu, a neke nosite samo u određenim prilikama.

Međutim, odevna kombinacija nije jedino što je povezano sa ovim komadima. Jer šta je sa onim komadima garderobe koji vas vezuju za vama drage osobe i određene trenutke? Pored toga što se duksevi kao odevni predmet mogu nositi u raznim odevnim kombinacijama, takođe mogu biti  veoma lep poklon za dragu osobu.

Duks je komad garderobe koji je uvek praktičan, i potreban, može da traje više godina i lako se održava.

Muškarci po prirodi vole da obuku prvi komad garderobe koji im padne pod ruku, a da je čist, pa kao rešenje uvek se nađe duks, a na ovom linku možete pogledati neke od takvih modela.

Tako sportski model duksa  možete nositi tokom treninga a i posle treninga.

Ukoliko trčite napollju tokom hladnih prolećnih ili jesenjih dana bitno je da je da odevni predmeti budu od kvalitetnih materijala. Najčešće su to duksevi od prirodnog materijala (pamuka) jer su jednostavni za održavanje, dugo traju i prijatni su za nošenje.

U nastavku vam predstavljamo 3 najčešće odevne kombinacije usklađene sa duksericom:

Džins

Duks je komad garderobe koji se može kombinovati uz džins, kako u letnjim tako i u hladnim jesenjim danima. Ova kombinacija podrazumeva uparivanje sa plitkim ili dubokim patikama.

 

muski-duks-srbija.jpgPEAK duks Srbija

Trenerke

Duksevi se takođe mogu lepo upariti, preko majice, u kombinaciji sa donjim delom trenerke, tako da odevna kombinacija u kompletu bude sportska.

Košulja

Kako vreme prolazi i modni trendovi se menjaju, pa pored toga što duks možete nositi uz sve gore navedene kombinacije, duks sa rajfešlusom se takođe idealno uklapa u kombinaciju preko jednobojne i ne mnogo jake boje, kao I preko karirane košulje.

Ovde možete pogledati neke od modela, kako biste lakše uparili boje, ako se odlučite za ovu još uvek ,,smelu” odevnu kombinaciju .

 

 

peak-sport